1. HABERLER

  2. YEREL

  3. Kızını vermeyen baba, damat adayından dayak yedi
Kızını vermeyen baba, damat adayından dayak yedi

Kızını vermeyen baba, damat adayından dayak yedi

Kızıyla evlenmek isteyen kişiye olumsuz cevap veren baba, genç damat adayından dayak yedi.

A+A-

Kocaeli’de yaşanan olayda Gülten Denizci, 5 sene önce kızıyla evlenmek isteyen gence olumsuz yanıt verdi. Aradan bunca yıl geçmesine rağmen reddedilen genç H.Ş. ve babası Y.Ş. tarafından dayak yedi. Gülten Denizci, yaşadığı kötü olay sonucunda yüzüne birçok dikiş atıldı ve kolu kırıldı.

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde hayatlarını sürdüren çift Gülten ve Çetin Denizci, seneler önce kızını isteyen aileye olumsuz yaklaştı. Geçilen pazar günü Gülten Denizci aynı ailenin saldırısına uğradı. Anne Denizci, hemen gidip şikayetçi oldu. Ama H.Ş. ve Y.Ş.’nin ifadeleri alınıp serbest bırakıldı.

Gülten Denizci, ailenin kendisine kin tuttuğunu belirtip gördükleri yerde çatıp tehdit ettiklerini anlattı. Ailenin sürekli kendisine kötü sözler söylediğini ama hep sineye çektiğini ifade etti. Kaçtıkça da üstelerine daha fazla geldiklerini anlattı. Yaklaşık 3 sene önce de kız kardeşini dövdüklerini, davacı olduklarını ama serbest kaldıklarını dile getirdi. Pazar günü kendisinin dövüldüğünü hatta dayaktan bayıldığını belirtti. Kolunun ve burnunun kırıldığını, yüzünde dikişler olduğunu üzülerek vurguladı. Denizci, şikayetçi olduğunu sonuna kadar hakkını savunacağını da ekledi. Bu tarz canavarlardan devlete ve adalete sığındığını söyleyerek sözlerini bitirdi.

 

HABERE YORUM KAT