1. HABERLER

  2. YEREL

  3. Emanet olarak sakladığı altınlarla ortadan kayboldu!
Emanet olarak sakladığı altınlarla ortadan kayboldu!

Emanet olarak sakladığı altınlarla ortadan kayboldu!

Esenyurt’taki bir kuyumcu vatandaşların emanet olarak sakladığı kuyumları alarak ortadan kayboldu.

A+A-

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde bugün şaşırtan bir olay yaşandı. İddialara göre 30 yıldır bulunan kuyumcu vatandaşların güvenini kazandı. Kuyumcu da para karşılığındaki altınlarını sakladı. Ama uzun zamandır altınlarını alamayan mağdur vatandaşlar birkaç gündür de kuyumcunun açılmadığını fark etti.

Bunun üzerine vatandaşlar kuyumcunun önünde toplandı. Yüzlerce vatandaş kuyumcunun kaçtığını iddia etti. Mağduriyetlerinin de karşılanmasını istedi. Binlerce altınla kaçan kuyumcuyu aradıklarında ise ulaşamadıklarını vatandaş üzülerek belirtti.

Mağdur olan vatandaşlardan Cemile Yıldırım, kuyumcuyla anlaştığını ve bugün saat 11’de altınlarını alması gerektiğini ifade etti. Fakat herhangi bir dönüş almadığını haziran ayının başında ödeme yaptığını anlattı. Ödeme yaptığı günden beridir de hazır değil diyerek kendisini oyaladığını dile getirdi. En sonunda da çarşamba günü saat 11’de alabileceğini söylediğini ama kendisinin ortada olmadığını açıkladı.

Mağdur olan bir diğer vatandaş Mehmet Bozdağ da herkesin aynı şekilde dolandırıldığını ve kuyumcunun hiçbir yerde olmadığını belirtti. En son pazartesi gördüğünü o günden beri ortalıkta olmadığını ve telefonunun kapalı olduğunu anlattı. Kuyumcunun ödeyeceğim diyerek herkese sahte dekontlar verdiğini vurguladı. Yakında düğünü olacağını, büyük zarara uğradığını açıkladı.

HABERE YORUM KAT