1. HABERLER

  2. YEREL

  3. İki Şehit İlkokul Arkadaşı Çıktı
İki Şehit İlkokul Arkadaşı Çıktı

İki Şehit İlkokul Arkadaşı Çıktı

Van’da şehit olan Samet Üstüner ve 4 yıl önce şehit olan Mahmut Bilgin’in ilkokulda sınıf arkadaşı olduğu ortaya çıktı.

A+A-

Van’da Artos Dağı’na çarpan insanlı keşif uçağı, 9 kişinin şehit olmasına sebep oldu. Şehitlerden biri de Komiser Yardımcısı Pilot Samet Üstüner oldu. Şırnak’ta PKK’lı teröristlerin patlayıcıları patlatması sonucu 2016 senesinde de Özel Hareket polisi Mahmut Bilgin şehit olmuştu. İki şehidin ilkokulda sınıf arkadaşı olduğu öğrenildi. Şehit Üstüner ile şehit Bilgin’in Ankara’da Gazipaşa İlköğretim Okulu’nda eğitim gördüğü ve çok da yakın olduğu anlaşıldı.

2016 senesinde şehit olan Mahmut Bilgin’in babası, oğlunun arkadaşı olan Samet Üstüner’in şehit olduğunu öğrenmesiyle derin üzüntü yaşadı. Şehit olan iki arkadaşın birlikte çekilmiş eski fotoğrafını gösterdi. Baba Yusuf Bilgin, oğlunun iki arkadaşıyla 4 sene önce birlikte şehit olduğunu, Samet Üstüner’in oğlunun çok yakın arkadaşı olduğunu anlattı.

İkisinin birlikte fotoğrafı olduğunu, şehit olduğu arkadaşlarıyla da çekildiği fotoğrafları olduğunu paylaştı. Bunların tesadüf olmadığını ve oğlu Mahmut’un yanına defnedilse ne güzel olacağını düşündüğünü paylaştı. Bugün de iki arkadaşın artık yan yana olacağını, oğlu Mahmut’un yanına defnedileceğini öğrendiğini dile getirdi. Takdiri ilahi diyerek de sözlerini bitirdi.

HABERE YORUM KAT