1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Zorlu Günler Geçiren Mehmet Ali Erbil Yaşadıklarını Paylaştı
Zorlu Günler Geçiren Mehmet Ali Erbil Yaşadıklarını Paylaştı

Zorlu Günler Geçiren Mehmet Ali Erbil Yaşadıklarını Paylaştı

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil’in kaçış sendromu hastalığı tekrar etti.

A+A-

Geçen yıl Mehmet Ali Erbil bir kaza geçirdi. Geçirdiği kaza ile de kaçış sendromu hastalığı nüksetti. Bu sıralar fizik tedavi gören Erbil, kök hücre tedavisine başlayacağını paylaştı. Erbil’in özel doktoru hastalığın kesin bir tedavisi olmadığını, uzun yıllar bu hastalıkla uğraşanların kemik iliğinde değişmeler olduğunu belirtti. Bu nedenle kök hücre tedavisine başlanacağını ve Erbil’e gerekli testlerin yapıldığını açıkladı. Yakın bir zamanda da tedaviye başlanacağını ifade etti. Vücudun vereceği yanıta göre tedavi süresinin değişebileceğini de ekledi.

Ünlü komedyen Erbil, hastalığının nüksetmesiyle zorlu zamanlar geçirirken Koronavirüs sebebiyle de evden hiç çıkamaz oldu. Evde fizik tedavi gören Erbil, normalleşme hareketlerinin başlamasıyla ilk defa dışarıda görüntülendi. Erbil’i yakın dostlarının da hiç yalnız bırakmadığı görüldü.

  Yaşadıklarını paylaşan Mehmet Ali Erbil, haftada iki gün ilaç yüklenmesi yapıldığını ve 24 saat kadar sürdüğünü belirtti. Evde fizik tedavi gördüğünü günlerinin çok yorucu olduğunu dile getirdi. Serveti olmasa da olacağını ama sağlığın çok önemli olduğunu vurguladı. Sevenlerinin onu hiç yalnız bırakmadığını sadece torunları ve çocuklarını çok özlediğini anlattı.

HABERE YORUM KAT