1. HABERLER

  2. YEREL

  3. Taksisine kusan bebeğin annesinden 400 TL istedi! İşinden oldu
Taksisine kusan bebeğin  annesinden 400 TL istedi! İşinden oldu

Taksisine kusan bebeğin annesinden 400 TL istedi! İşinden oldu

İzmir’de bir yolcunun bebeği taksiye kustu. Bunun üzerine taksi şoförü arabasını kirleten aileden 400 TL istedi.

A+A-

İzmir’de bir kadın yolcunun bebeği taksiye kustuğu için 400 TL temizlik ile yol parası istendi. Buca ilçesinin Şirinyer semtinde olan olayda Atife S. adlı kadın yolcu, küçük bebeği ile bindiği ticari taksiyle yolculuk yaptı. Taksideyken bebek kötü olup taksiye kustu.

İddiaya göre, kadın yolcu ineceği yere geldiği zaman bebeğinin kustuğu yerleri temizlemek için uğraştı. Yol ücretinin 12 TL tutmasına rağmen aracın temizliği için taksi şoförüne 85 TL verdi. Atife S. sonrasında taksi şoförünün 200 TL istediğini kabul etmeyince de aracın uzaklaştığını ileri sürdü.

  Olayın geçmesinin ardından kendisinin telefonla arandığını söyleyen Atife S. oto yıkamacının aradığını ve taksinin temizliğinin 400 TL tutmuş olduğunu ve ücreti istediğini ifade etti. Olayı şikayet etmek için taksi durağını aradığını oradan numarasının şoföre verildiğini, şoförün de numarasını oto yıkamacıya verdiğini bu sayede kendisine ulaşıldığını da dile getirdi.

  İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası yetkilileri açıklama yaparak yaşanan olaydan dolayı çok üzgün olduklarını belirtti. Olayın öğrenilmesinin ardından gerekli incelemelerin yapıldığını ve şoförün işine son verildiğini de açıkladı.

HABERE YORUM KAT