1. HABERLER

  2. HAYAT VE YAŞAM

  3. Pendik Gezilecek Yerleri - 2020 Pendik'te gidilmesi gereken en iyi 10 mekan!
Pendik Gezilecek Yerleri - 2020 Pendik'te gidilmesi gereken en iyi 10 mekan!

Pendik Gezilecek Yerleri - 2020 Pendik'te gidilmesi gereken en iyi 10 mekan!

Pendik gezilecek yerleri editörlerimiz sizler için derledi. Birbirinden nefis restoran ve işletmeleriyle gezilip görülmesi gereken 10 en iyi mekanı sizler için bir araya topladık.

A+A-

Pendik gezilecek yerler neresi? evet bu sorunun yanıtını vermeden önce gelin öncesinde Pendik hakkında sizlerin Pendik hakkında bilgi sahibi yapacak önemli bilgiler paylaşalım.

Pendik, İstanbul’un nüfus bakımdan en büyük 4. Anadolu yakasında ise 1. ilçesidir Nüfusu 711 bin 894’dür.  Pendik 31 mahallesi, 5 köyü ve bir belediyesi bulunmaktadır. 2012'de yayınlanan kararname ile köyleri mahalle statüsü almıştır. 

NOT: Bu içerik herhangi bir reklam amacıyla hazırlanmamıştır. Tamamen insanlara faydalı olmak adına hazırlamış olup, bu içeriğimiz deki işletmelerdeki deneyiminizi menü fiyatlarını  beğenip beğenmediğinizi yorumlarda gönül rahatlığı ile yazabilir. Bizde bu yorumlarınızı memnuniyetle yayınlayabiliriz.

İçerikte yer alan restoran sahipleri bizimle iletişime geçerek yazımız aracılığı ile gelen misafirlerine yüzde 20, 10 vb. indirim sağlayacağını belirtirlerse yazımıza bu bilgiyi eklemekten çok büyük memnuniyet duyarız. Ancak işletme yöneticilerini Sondakika.net.tr iletişim sayfasındaki formunu doldurarak bizlerle iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Pendik gezilecek yerler en iyi 10 mekan:

Pendik Gezilecek yerler: Kurnaköy mahallesi:

(NAR AĞACI) 

İlk durağımız Göçbeyli köyünde yer alan Nar ağacı. Bu mekanda kışın şöminenin karşısında nostaljik dekorasyonuna hayran kalarak mis gibi huzur dolu bir ortamda sıcak kahvenizi yudumlarken gazetenizi okuyabilirsiniz. Ayrıca işletmede serpme kahvaltı, öğle yemeğinde saç kavurma, köfte, mantı vb. bir çok yemek çeşidi de bulunuyor. Nar ağacının bir başka özelliği de bahçesi… Bahçesindeki salıncaklarda çocuklarınız güvenle eğlenirken sizler huzur dolu ortamın keyfini çıkarabilirsiniz.  

Nasıl Gidilir: Kurna Mah. Ekşisu Sok. No:5

Haberin Devamı 1 2 3 4 5 6 7 
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

3 Yorum