1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Syrox şarj cihazları güvenli satın almanın yolu: evinyolu.net
Syrox şarj cihazları güvenli satın almanın yolu: evinyolu.net

Syrox şarj cihazları güvenli satın almanın yolu: evinyolu.net

Online alışveriş siteleri arasında her geçen gün ürün gamını genişleterek ilerleyen ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan evinyolu.net internet satış mağazası, syrox şarj aletlerinin yetkili satıcısı oldu.

A+A-

Syrox’un akıllı telefonlar için ürettiği akıllı şarj cihazları evinyolu.net’de tüketicilerin beğenisine sunuldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, akıllı şarj özelliğine sahip cihazda güvenlik önlemleriyle ve uyguladığı garanti politikasıyla dikkat çekiyor. Syrox şarj aleti hızlı ve güvenli şarj olanağı yanında farklı bataryalara uyumluğuyla büyük beğeni topluyor. Evinyolu.net Şirket CEO’su Betül Saray, Syrox’u tüketiciler tarafından bu yüzden çok tercih edildiğini dile getiriyor.

Betül Saray, Syrox şarj cihazı siparişi oluşturacak tüketicilerin en düşük fiyatlarla avantajlı ve güvenli bir şekilde sahip olmaları için evinyolu.netten kapıda ödeme, havale veya kredi kartı gibi bir çok ödeme seçeneğiyle sahip olabileceğini söyledi.

Syrox şarj aleti, satın almak için tıklayın!

SYROX HAKKINDA, SYROX KİMİN?

Syrox markası Özkanlar Elektronik İletişim İnş. ve Gıda Tic. Ltd. Şti. adında faaliyet yürüten yerli cep telefonu aksesuarı üreticisidir.

Syox şarj aletleri, cihazınızın en kısa vakit ortamında tam doluma ulaşmasını sağlıyor. Ortalama uzunluktaki kabloları yardımıyla prizden masanıza ya da elinize kolaylıkla uzatabilir, şarj sırasında da yapmak dilediğiniz işlemlere kaldığınız yerden kolay bir şekilde devam edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT