1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. Dövmelerini Sildirmeye Gitti, Cildi Çürüdü
Dövmelerini Sildirmeye Gitti, Cildi Çürüdü

Dövmelerini Sildirmeye Gitti, Cildi Çürüdü

Dövmelerini sildirmek isteyen genç askerlik hayallerinden oldu.

A+A-

Bodrum’da yaşayan Burak Yıldızel, annesinin ölümünün ardından annesine karşı duyduğu özlemini anne yazılı dövmesiyle belirtmek istedi. Ardından annesi ve kardeşinin doğum tarihini dövme olarak yaptırdı.

Annesinin ölümü sonrasında kendisinin bakımını üstlenen anneannesinin adını ve Çeçen bayrağını da kollarına dövme olarak işletti. Yıldızel, Özel Harekatçı sınavlarının olacağını öğrenmesiyle de dövmelerini sildirmeye karar verdi.

Yıldızel, her zaman hayali olan askerliği yapabilmek için dövmelerini sildirmeye bir estetik uzmanına gitti. Bodrum’da estetik uzmanına düzenli olarak giden genç ilk başta hiçbir şey anlamadı.

Dövme sildirme niyetiyle giderken cildinin çürümeye başladığını fark etti. Çürüklerin yanı sıra acı da çekmeye başlayan Yıldızel, 8 ayın sonunda bir estetik cerrah ile görüştü. Yaraların kalıcı olarak kalacağını öğrenmesiyle de adeta hayatı başına yıkıldı.

Birkaç estetik cerrahıyla da görüşen genç hep aynı cevabı aldı. Asker olma hayalleri suya düştü. Kollarında oluşan kötü yaralar sebebiyle de uzun kollu dolaşmaya başladı. Yıldızel, her seansta bin 600 lira ödediğini ve hiç bilmediği bir tekniği uyguladıklarını üzülerek paylaştı. İzlerin tedavi sürecinin bir parçası olduğunu söylediklerini ve çok mağdur olduğunu dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

1 Yorum