1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 2020 Halk TV yeni Frekans bilgileri - 2020 Halk TV Türksat frekansı
2020 Halk TV yeni Frekans bilgileri - 2020 Halk TV Türksat frekansı

2020 Halk TV yeni Frekans bilgileri - 2020 Halk TV Türksat frekansı

Ekim ayı itibariyle Halk TV Frekans bilgileri değişti. CHP kanadındaki haberleri takip etmek isteyenler Halk TV 'den takip ediyor. Peki 2020 Halk TV Frekans bilgileri nedir? Halk Tv nasıl izlenir? detaylar haberimizde.

A+A-

Halk TV Frekans bilgileri değişti. Ekrem İmamoğlu ve CHP kanadındaki haberleri HALK TV'den takip etmek isteyenler; 2020 Halk TV Frekans bilgileri nedir? Halk TV nasıl izlenir, HALK Tv kimin? diye araştırıyor.

2020 HALK TV frekans bilgileri (güncel)

HALK TV uydu, kablolu yayın, digitürk, teledünya, Turkcell TV, Tivibu gibi sistemler üzerinden izlenebiliyor. Türksat uydusundan yayın yapan HALK TV kanalını uydu alıcınıza yüklemeniz için gereken Türksat frekans bilgisi aşağıdadır.

HALK TV Yeni Frekans Bilgileri | 2020 Ekim

Frekans: 12685
Sembol: 30000
Vectical
Fec: 2/3

ESKİ HALK TV FREKANSI

Kanal adı: HALK TV
Uydu: TürksatFrekans:12422  
Sembol Oranı:27500
Polarizasyon:V - Dikey

Dsmart Halk TV kaçıncı kanal? Halk Tv

Halk Tv D-SMART 'ta 272. kanalda bulunmaktadır.

HALK TV

HALK TV kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin Türksat 4A uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. Türksat 4A uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın.Uydu adı kısmında "Türksat 4A" seçin. Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans, . Polarizasyon, Sembol kısmına kısmına yukarıda yer alan frekans bilgisini girin ve işlem tamamdı.

HALK TV KİMİN? HALK TV HAKKINDA BİLGİ

Halk TV, Türkiye'de yayın yapan bir televizyon kanalıdır. 10 Ocak 2005 tarihinde Deniz Baykal'a yakın iş adamlarının girişimleriyle kurulmuştur. Ayrıca bu kanalla ilişkili bir de radyo istasyonu (Halk Radyo) vardır.

Her saat başı haber veren bir kanaldır. Cumhuriyet Halk Partisi'ne olan yakınlığıyla bilinir.[kaynak belirtilmeli] 2016 yılında yayın yapan güncel programlarının listesi ise şu şekildedir; Analiz, Ekonomi Gündemi, Ekonomi Politik, Empati, Gündem Özel, Halk Arenası, İyilik Sağlık, Köyün Delisi, Maniki Dünya, Medya Mahallesi, Özgür İrade, Şimdiki Zaman, Siyaset Rüzgarı, Sol Şerit, Zamanın Ruhu.

Digiturk, D-Smart, Türksat 3A, Filbox ve internet üzerinden izlenebilmektedir. Bir süre Tivibu ve Turkcell TV üzerinden de yayınlarını yapmıştır.

Uğur Dündar Halk TV’den istifa etti

Gazeteci Uğur Dündar, Türkiye'nin en çok izlenen programı Halk Arenası'nı yaptığı Halk TV’den istifa etti. Dündar Sözcü'ye yaptığı ilk değerlendirmede "Halk TV'yi bugünlere getiren ekibe çok büyük haksızlık yapıldı. Hem de bir seçim zaferinin sabahında yapıldı. Ben de bunu protesto ederek istifa ettim. Zaten Halk Tv ile maddi bir bağlantım yoktu" dedi.

Halk TV Yönetimi, yıllardır kuruluşta görev yapan Lale Özan Arslan, Semra Topçu, Rahmi Aygün, Barış Yarkadaş, Atakan Gültekin ve Gökhan Demirel'in işlerine son verdi. Usta gazeteci Uğur Dündar bu kararı protesto ederek Halk TV'den ayrıldığını açıkladı.

DÜNDAR İŞTEN ÇIKARMALARI PROTESTO ETTİ

Dündar, ayrılık kararını Twitter sayfasından yaptığı açıklama ile duyurdu. Dündar açıklamasında, ”Halk Televizyonu'nu bugünlere getiren ekipten Lale Özan Arslan, Semra Topçu, Rahmi Aygün, Barış Yarkadaş, Atakan Gültekin ve Gökhan Demirel'in işlerine son verilmiş! Bu haksızlığa karşı çıkıyor ve 6 yıldır tek kuruş almadan program yaptığım Halk TV'den ayrılıyorum” dedi. Dündar, “Halk TV'yi bugünlere getiren ekibe çok büyük haksızlık yapıldı. Hem de bir seçim zaferinin sabahında yapıldı. Ben de bunu protesto ederek istifa ettim” dedi.

PROGRAMLARI REYTİNG REKORTMENİYDİ

Usta televizyoncu ve gazeteci Uğur Dündar, reyting rekortmeni programı Halk Arenası ile Cuma akşamları ekrana çıkıyordu. Dündar, televizyondan hiçbir ücret almıyor, seyahat masraflarını kendi bütçesinden karşılıyor, kitap bağışları ile Halk TV'ye destek oluyordu.

HABERE YORUM KAT