1. HABERLER

  2. MEDYA

  3. Yeşilçam’ın unutulmaz karakteri Sezercik'in Başı Dertte
Yeşilçam’ın unutulmaz karakteri Sezercik'in Başı Dertte

Yeşilçam’ın unutulmaz karakteri Sezercik'in Başı Dertte

Sezercik olarak herkesin tanıdığı Sezer İnanoğlu’na eski avukatının ücretini ödememesi sebebiyle iki milyonluk icra takibi başlatıldı, takip için itirazda bulununca durduruldu.

A+A-

Bu sefer de itirazın iptal edilmesi için dava başlatıldı. İnanoğlu’nun yetkili olduğu şirketinin kanalına ve filmlerinin haklarına da haciz konuldu.

Bir dönem herkesin dilinde olan Yeşilçam’ın unutulmaz karakterlerinden olan Sezercik’i canlandıran Sezer İnanoğlu, dosyalarıyla ilgilenmesi için bir avukatla anlaştı. 2014 senesinde anlaşan taraflar avukatlık ücret anlaşması imzaladı. Avukat İmral Eren, İnanoğlu’nun davalarıyla ilgilenirken 3 Ekim 2017 tarihinde görevden alındığını öğrendi.Avukat Eren, görevden alındığını öğrenmesiyle 5 Temmuz 2017’deki anlaşmaya dayanarak İnanoğlu’na icra takibi başlattı.

İnanoğlu’nun itirazları sonucu icra takibi durduruldu. Bunun üzerine Avukat Eren ücretini alamayarak dava açtı. Davada, İnanoğlu’nun vekalet ücretini ödemek istemediği için görevden alındığını belirtti. Dava dilekçesinde de Avukat Eren, haksız ve kötü niyetle itirazın yapıldığını ifade etti. Yapılan itirazın kaldırılmasıyla, icra takibinin devam edileceği ve alacağına inkar tazminatı eklenmesini de istedi.

HABERE YORUM KAT