1. HABERLER

  2. MEDYA

  3. Survivor 2020’nin Kazananı Belli Oldu
Survivor 2020’nin Kazananı Belli Oldu

Survivor 2020’nin Kazananı Belli Oldu

Survivor 2020’nin şampiyonu dün yayımlanan bölümle belli oldu.

A+A-

Herkesi ekrana kilitleyen heyecanlı yarışma Survivor final bölümüyle veda etti. Büyük finale kalan iki yarışmacı Cemal Can ve Barış olmuştu. Canlı yayınla yapılan finalde en çok SMS oyu alan Cemal Can olarak, Survivor 2020’nin kazananı oldu.

Yarışmanın final bölümü İstanbul Galataport’ta yapıldı. Sahil şeridinde ve boğaz ile iç içe olan Galataport’ta izleyiciler ve yarışmacılar için özel bir sahne hazırlandı. Finalistler de özel bir tekne ile finalin yapılacağı yere geldi.

Final akşamında son derece heyecanlı dakikalara şahit olunurken iki finalist duygu ve düşüncelerini paylaştı. Barış, gönlünün ve vicdanının çok rahat olduğunu ve hayallerinin peşinden gitmiş olduğunu paylaştı. Survivor’ın kendisi için dönüm noktası olacağını bildiğini ve hayatta bilmediklerini burada öğrendiğini ifade etti. Elinden gelenin de en iyisini yaptığını, sonuç ne olursa olsun Cemal Can için mutlu olacağını belirtti.

Cemal Can ise finalde sporcu olmamasına rağmen milli sporcularla yarıştığını anlattı. Dualarında hep herkes için hayırlısını istediğini ve şimdi burada olduğunu dile getirdi. Sonuç ne olursa olsun elinden geleni de yaptığını artık takdirin halkın olduğunu açıkladı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT