1. HABERLER

  2. MEDYA

  3. Survivor 2020'nin finalinde bir ilk yaşanacak
Survivor 2020'nin finalinde bir ilk yaşanacak

Survivor 2020'nin finalinde bir ilk yaşanacak

Survivor 2020’nin bitmesine sayılı günler kaldı. Şu anda adada 7 yarışmacı kaldı. Yarışmacılar sona kadar gelebilmek için büyük çaba sarf ediyor.

A+A-

Survivor’ın en son yayımlanan bölümünde, Acun Ilıcalı, konseyde bir ilkin yaşanacağı sürprizden ve finalin ne zaman olacağı gibi ayrıntılardan bahsetti.

Televizyonun en heyecanlı yarışmalarından olan Survivor bitmesine az bir zaman kaldı. 5 aylık ada macerasında adım adım finale yaklaşılırken yarışmacılar da yarışmanın sonuna gelebilmek için çok uğraştı.

Acun Ilıcalı da dün yaptığı konsey açıklamasında son haftalarda farklı şeyler yaşanacağını söylediğini hatırlattı. Son haftayı paylaşmanın vakti geldiğini, bir ilk olacağını ve bunu sadece son dörde kalan yarışmacıların tadacağından bahsetti.

Ilıcalı, son dörde kalabilen yarışmacıların adadaki oyunlarının canlı şeklide yayımlanacağını anlattı. Mücadelelerin tüm ülkede canlı olarak izleneceğini ve konseylerin de aynı şekilde canlı olacağını dile getirdi. Harika heyecanlı birkaç günün yarışmacıları beklediğini de açıkladı.

Art arda iki oyunun canlı olacağını ve ardından yapılan konseylerin de canlı olup bir eleme yaşanacağını ifade etti. Ilıcalı, en sonunda kalan üç yarışmacının yüzleşme konseyine çıkacağını ve yarışmacıların bu yıl katılan eski yarışmacılarla bağlantı yapacağını belirtti. Bir kişinin de elenmesinin ardından finalistlerin belli olacağını ve birlikte uçağa binilip büyük final için Türkiye’ye gelineceğini söyleyerek Ilıcalı sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT