1. HABERLER

  2. MEDYA

  3. İletişim Ödülleriyle Survivor’da Duygusal Anlar Yaşandı
İletişim Ödülleriyle Survivor’da Duygusal Anlar Yaşandı

İletişim Ödülleriyle Survivor’da Duygusal Anlar Yaşandı

Herkesi ekrana kilitleyen heyecanlı yarışma programı Survivor, yine duygusal anlara sebep oldu. Ailelerinin videolarını izleme şansı bulan yarışmacılar kendilerini tutamadı.

A+A-

Tv8 ekranlarının heyecanlı yarışması Survivor’ın dün akşam yayınlanan bölümünde yine birbirinden güzel mücadeleler yaşandı. Yarışmacılar, uzun zamandır sevdiklerinden uzak olarak zorlu bir dönem geçiriyordu. Son yaşanan mücadelenin iletişim ödülleri ile yarışmacılar özlediği yakınlarıyla iletişim kurabilme imkanı buldu. Yakınlarıyla iletişim kurmanın yanında Instagram için video çekme imkanı bulan yarışmacılar ailelerinden ve arkadaşlarından gelen videoları da izleyebilme şansı yakaladı.

Yarışmacılardan Nisa, oyun sırasında sıkıntı yaşadı. Gözlerindeki lensler sebebiyle görme sıkıntısı oluştu ve bu yüzden oyunu ortasında bırakmak zorunda kaldı. Öbür yandan da Cemal Can küçük bir sakatlık yaşadı. Çamurlu platformdan geçerken omzunu sakatlayan Cemal Can sevenlerini korkuttu. Doktor Ulaş hemen gerekli kontrolleri yaptı. Kontrollerin yapılmasının ardından Cemal Can’ın önemli bir problemi olmadığı anlaşıldı ve Cemal Can oyuna devam etti.

Çamurlu engeller ile kırmızı ve mavi takımın oyuncuları sıkıntı dolu dakikalar yaşadı. Oyunun yarısına kadar nerdeyse berabere bir karşılaşma yaşandı. Oyunun diğer yarısında mavi takım atak yaparak öne geçti. Oyunun liderliğini mavi takım olarak iletişim ödülünü kazandı. İletişim ödülü ile mavi takım geçmiş anlarının yer aldığı videoları da izledi. Ayrıca hayranlardan gelen yorumları okuma fırsatı kazanan takım eğlenceli dakikalar da yaşadı.

HABERE YORUM KAT