1. HABERLER

  2. MEDYA

  3. Nisa Ve Sercan Arasındaki Gerginlik Son Bulacak
Nisa Ve Sercan Arasındaki Gerginlik Son Bulacak

Nisa Ve Sercan Arasındaki Gerginlik Son Bulacak

Acun Ilıcalı, Survivor’da bir süredir gerginlik yaşayan Nisa ve Sercan’nın tartışmalarını bitirmek için kayıtların incelendiğini ve net bir sonuç elde edildiğini belirtti.

A+A-

Acun Ilıcalı, dün akşam yayınlanan bölümde konuşmaların kayıtlarının bulunduğunu ve her şeyin açığa çıkacağını belirtti.Herkesin heyecanla izlediği, sınırları zorlayan yarışma programı Survivor dün akşam ilginç anlara şahit oldu. Acun Ilıcalı, konseyde Nisa ve Sercan’ın aylar önceki konuşmasına ait ses kaydı olduğunu açıkladı.

Ilıcalı, ikili arasında geçen konuşmaların ses kayıtlarını paylaşacağını, bu zamana kadar konuyla ilgili olaylara karışmadığını ifade etmişti. Konuya dair herhangi bir fikir belirtmediğini ama ikilinin pek çok iddiada bulunduğunu açıkladı.

Ama iddiaların gitgide suçlamaya döndüğünü bu yüzden kayıtların ciddiye alınarak dinlenmesi gerektiğine karar verdiğini dile getirdi. Birkaç günlük bir araştırmayla 6 Nisan gününe dair kayıtlara ulaşıldığını anlattı.

O gün mikrofonların açık şekilde kaldığını ve kayıt edilmiş olduğunu fakat kimsenin bundan haberdar olmadığını da paylaştı. Sercan’ın Nisa’ya bir not verdiğini ve ses kayıtları olduğunu bu ses kaydıyla her şeyin açığa çıkacağını ekledi. Öğrenilenlerin izleyici ile paylaşılacağını yarın ile bu konuşmaların son kez yapılarak kapanacağını söyleyerek sözlerini bitirdi.

HABERE YORUM KAT