1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yeni Malatyaspor deplasmanda Konya’yı yendi!
Yeni Malatyaspor deplasmanda Konya’yı yendi!

Yeni Malatyaspor deplasmanda Konya’yı yendi!

Yeni Malatyaspor deplasmanda karşılaştığı Konyaspor’u 2-0 yenerek bu haftada üç puanı hanesine yazdırmayı başardı.

A+A-

Süper Lig’de 8. haftanın son maçında Yeni Malatya Spor deplasmanda oynadığı Konyaspor’u evinde iki sıfır mağlup etmeyi başardı. Yeni Malatyaspor futbol takımının2-0 kazandığı maçtaki gollerini Guilherme ve Robin Yalçın rakip takımım filelerini havalandırmayı başardı.

Yeni Malatya Spor futbol takımının Konyaspor ile karşılaştığı müsabakada dördüncü dakikada Guilherme ilk golü atmayı başardı skoru iki sıfıra getiren golü ise 52. dakikada Robben Yalçın attı. Konyaspor futbol takımında Serkan Kırıntılı ise 20. dakikada gördüğü kırmızı karttan dolayı oyundan atıldı ve takımını on kişi bırakmasına sebep oldu. Yeni Malatya Spor bu hafta aldığı galibiyetle birlikte 8.haftayı beşinci sırada kapatmayı başardı.


Bu hafta aldığı üç puanla birlikte puanını 13’e yükselterek beşinci sıraya yerleşmeyi başardı Konyaspor ise 12 puanda kalarak sekizinci sıraya düştü. Konyaspor futbol takımı dokuzuncu haftada deplasmanda Fenerbahçe Spor kulübü ile karşı karşıya gelecek Yeni Malatya Spor ise kendi evinde Kayseri Spor ile karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT