1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Obi Mikel, Trabzonspor Yönetiminden Özür Bekliyor
Obi Mikel, Trabzonspor Yönetiminden Özür Bekliyor

Obi Mikel, Trabzonspor Yönetiminden Özür Bekliyor

Obi Mikel, Trabzonspor’a duyduğu kızgınlığa rağmen geri gelebileceğini belirtti.

A+A-

Obi Mikel’e Trabzonsporlu taraftarlar geri gel çağırısında bulundu. Mikel’de çok özel açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamada Mikel, pandemi sürecinde ailesine dair çok endişe duyduğunu paylaştı. Durumunu başkan ile görüştüğünü ama ciddiye alınmadığını belirtti. Bunun üzerine birtakım kararlar alarak önceliği ailesine verdiğini açıkladı. Giderken gitmemesine dair de özel bir çağrı almadığını ve mutluluk duyanların olduğunu da ekledi.

Mikel, Trabzonspor taraftarının kendisi için yerinin çok ayrı olduğunu büyük bir mutlulukla paylaştı. Sosyal medyada taraftarlarla hala konuştuğunu ve güzel anılar olarak kalacağını dile getirdi. Tekrar Trabzonspor’a dönmek istediğini ama bir özrü hak ettiğini de anlattı.

Mikel, düşünmesi gereken iki kızı ve eşi olduğunu ve gitmek istediğinde yönetime bildirdiğini ifade etti. Başkanın kararla ilgili bir yorumda bulunmadığını ve kalması için de bir şey demediğini belirtti. Oyuncu olarak kendisinin hiçbir zaman takdir edilmediğini de üzülerek açıkladı. Şampiyonluğa dair hala ümidinin olduğunu, son maçlara konsantre olma ile bunun başarılabileceğini dile getirdi. Türkiye Kupası’nın Trabzonspor’un kaldırabileceğine inandığını da vurgulayarak sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT