1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Caner Erkin, Galatasaray’a geri mi dönüyor?
Caner Erkin, Galatasaray’a geri mi dönüyor?

Caner Erkin, Galatasaray’a geri mi dönüyor?

Galatasaray, sol bek oyuncusu için ilk Caner Erkin ile görüştü. Bir süredir Kara Kartal’da oynayan Caner Erkin’in takımından ayrılacağı haberleri geldi.

A+A-

Takım yönetiminin anlaşmayı uzatmama kararını alması ile Erkin, yeni takım arayışına başladı.

Daha önce Fenerbahçe ile Caner Erkin’in kendi aralarında sözlü bir şekilde anlaştığı iddia edilmişti. Fakat Mert Hakan Yandaş olaylarından sonra tarafların uzaklaştığını ve transfer konusunun kaldırıldığı söylemleri dolaşmıştı.

Yapılan iddialara göre Mert Hakan Yandaş’a verilen yıllık 15 milyon TL’yi öğrenen Caner Erkin şartlarda düzeltmeler istemeye karar verdi. Bunun üzerine yönetimden herhangi bir olumlu tepki gelmeyince başarılı futbolcu Fenerbahçe ile olabilecek anlaşmadan vazgeçti. Tüm yaşananlardan dolayı da Galatasaray iddiaları dolaşmaya başladı.

Yeni sezonda yabancı kuralı gelmişti. Takımında en az yerli futbolcu bulunduran Galatasaray da bunun üzerine atağa geçti. Galatasaray yönetimi Caner Erkin ile hemen görüşmeye karar verdi. Başarılı futbolcu anlaşmaların sağlanması durumunda tekrar eski takımına dönmüş olacak.

Caner Erkin’in de görüşmeler için olumlu yaklaştığı öğrenilen haberler arasında. Kesin sonuçlar için herkes gözünü Sarı Kırmızı takıma kilitlemiş durumda. Caner Erkin ile birlikte Arda Turan’ın da Galatasaray’a geri dönmesi umut ediliyor.

HABERE YORUM KAT