1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Kritik Açıklamalar Yaptı
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Kritik Açıklamalar Yaptı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Kritik Açıklamalar Yaptı

Beşiktaş’ın Başkanı gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

A+A-

Beşiktaş’ın Başkanı, katıldığı radyo programında gündem, transfer ve geleceğe dair soruları cevapladı. Başkan Ahmet Nur Çebi, otuz beş Milyon Euro bütçenin olacağını ve güzel anlaşma yapılan birçok oyuncunun olduğunu anlattı. Bu oyuncuların da gitmek istemediğini belirtti. Bu kadar edip edilmediğini konuşmadığını ama 3,5 ve 4 Milyon Euro maaş alanların olduğunu ifade etti. 12 Milyon TL’lik menajer ödemesi olduğunu ve düzeltmeler yapılacağını da ekledi.

Başkan Çebi, Sergen Yalçın Hoca ile anlaşmaların devam ettiğini ve bundan çok mutlu olduğunu dile getirdi. Sergen Hoca’nın kalmak istediği sürece Kara Kartal ile devam edebileceğini paylaştı. Sergen Hoca ile Beşiktaş’a dair güzel şeyler yapılacağına inandığını da belirtti.

Ahmet Nur Çebi, futbolcularla sezon bitiminde görüşme yapılacağını ve hepsinin de durumdan haberdar olduğunu anlattı. Hepsiyle devam edilmek istendiğini ama şartlar gereği bunu yapmak gerektiğini vurguladı. Haliyle de sezon bitimi ile hepsiyle konuşulacağını ifade etti.

Başkan Çebi, rakiplerine rağmen amatör branşlarda küçülme olacağını ve buna mecbur olduklarının altını çizdi. Yoksa kulüplerin yok olacağını da üzülerek söyleyerek sözlerini bitirdi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT