1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Genç Yetenek Ömer Faruk Beyaz, Kendini Kanıtlamaya Çalışıyor
Genç Yetenek Ömer Faruk Beyaz, Kendini Kanıtlamaya Çalışıyor

Genç Yetenek Ömer Faruk Beyaz, Kendini Kanıtlamaya Çalışıyor

Sarı kanarya forması ile maça çıkan genç futbolcu Ömer Faruk Beyaz, açıklamalarda bulundu.

A+A-

Ömer Faruk Beyaz, daha 16 yaşındayken Fenerbahçe forması giydi. Aynı zamanda ilk maçında büyük başarılara imza atan parlak bir oyuncu. Sivasspor maçında da Sarı-Lacivertlilerin formasını giydi ve Süper Lig’de ilk on birde yer alan en genç futbolcu oldu. Böylelikle genç oyuncu kariyeri için güzel bir ilerleme kat etmiş oldu.

Sivasspor maçında altmış iki dakika boyunca sahada yer alan Ömer Faruk, sonrasında yerini tecrübeli oyuncu Emre Belözoğlu’na bıraktı. Ömer Faruk Beyaz için çok önemli olan gecenin sonunda genç yetenek ile kısa bir değerlendirme yapıldı.

Ömer Faruk’a kendisi için çok özel olan maç için ne düşünüldüğü sorulduğunda çok heyecanlı olduğunu ama kazanamadıkları için bir o kadar da üzgün olduğunu belirtti. Bir maçta yer alıp da kaybetmenin çok acı verici olduğunu anlattı. Genç yetenek, bir puanın bile çok kıymetli olduğunu vurguladı.

Maç bitimlerinde evine yürüyerek gittiği yollarda ne hayaller kurulduğu sorusuna ise yüzleri gülümseten bir cevap verdi. Evine giderken tabi ki hayaller kurduğunu ve Fenerbahçe ile kendini çok güzel yerlerde gördüğünü dile getirdi. Ama her şeyin öncesinde kendisi kanıtlaması gerektiğini de anlattı.

HABERE YORUM KAT