1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yeni Malatyaspor Başkanından Ödemelerin Durması ile İlgili Açıklama
Yeni Malatyaspor Başkanından Ödemelerin Durması ile İlgili Açıklama

Yeni Malatyaspor Başkanından Ödemelerin Durması ile İlgili Açıklama

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, yaşanan salgın sebebi ile kulüplerin ekonomik durumlarında meydana gelenler ve yayıncı kuruluş hakkında açıklama yaptı.

A+A-

Başkan Gevrek, kulüplere yapılan ödemeleri durduran yayıncı kuruluş ile ilgili “Sadece Türkiye’de değil, tüm Dünya’da şu an bu sıkıntı var. Ülkemizde de kulüpler bu dönemde ortalama yüzde 30 zarar gördü. Mali işler ile ilgili bir ekip çalışarak, bu sonucu sonucu ortaya çıkarttı. Bazı kulüpler yüzde 30 zarar etti. Onları da ayrı bir şekilde değerlendireceğiz. Tüm bunlarla ilgili yapılacak bir şey var; o da adaletli bir şekilde indirime gitmek” dedi.

Başkan Gevrek, önceki dönemlerde kulüplerin yayıncı kuruluş ödemelerinde indirime gittiğini belirterek, “Yayıncı kuruluş ödemelerinde biz bir indirime gitmiştik. Bu bizim iyi niyetimiz. Bizim ve iş ortağımızın da zarar ettiğini konuşarak bir iyileştirme yapmıştık. Bu süreçte şu anda geçmişle alakalı borç olması beni üzdü. Bu durumu doğru görmediğimiz için böyle bir açıklamaya gerek duyduk. Bu yanlıştan inşallah dönerler. Bu oturup konuşulabilir bir durum, ‘ödeneği kesiyorum’ denmesi yanlış” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT