1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Valdes’in Barcelona’daki antrenörlük macerası kısa sürdü
Valdes’in Barcelona’daki antrenörlük macerası kısa sürdü

Valdes’in Barcelona’daki antrenörlük macerası kısa sürdü

Uzun yıllar boyunca kalesini koruduğu Barcelona’da, üç ay önce antrenör olarak çalışmaya başlayan Victor Valdes’in görevine son verildi.

A+A-

Katalan ekibinin altyapısında yetişen ve 2002-2014 yılları arasında Barcelona’da kaleci olarak görev yapan Valdes’in takımdaki antrenörlük deneyimi kısa sürdü. Valdes, Katalan ekibinin U19 takımında antrenör olarak görev yapmaktaydı.

Barcelona’dan Valdes’in görevine son verilmesine dair resmi duyuru yapıldı. Eski kalecinin ayrılık sürecinde, eski takım arkadaşı Patrick Kluivert ‘in etkisinin olduğu yorumları yapıldı. Barcelona takımında altyapıda yönetsel olarak görev yapan Kluivert ile Valdes’in çeşitli konularda anlaşmazlığa düştükleri ve bu anlaşmazlıkların sonucu olarak Valdes’in ayrılığının ortaya çıktığı ileri sürüldü.

Victor Valdes’in Kluivert ile anlaşmazlıklarının ağırlıklı olarak yönetsel konularda belirdiği ve çözümlenemediği iddiaları ortaya atıldı. Valdes’in başına buyruk hareket ettiği ve bunun üst yönetim tarafından hoş karşılanmadığı da sızan haberler arasında.

Barcelona’da uzun yıllar kalecilik yapan Valdes, oradan ayrıldıktan sonra eski formunu yakalayamadı. Belçika’da ve İngiltere’de çeşitli takımlarda kalecilik yapan Valdes, bu takımlarda beklenen performansı yakalayamadı. Bu süreçlerden sonra, futbola veda etmişti. Eski takımındaki antrenörlük deneyimi de oldukça kısa sürede sona erdi.

HABERE YORUM KAT