1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ünlü teknik direktör hakkında flaş iddia
Ünlü teknik direktör hakkında flaş iddia

Ünlü teknik direktör hakkında flaş iddia

Dünyanın en önde gelen teknik direktörlerinden biri olarak gösterilen Jose Mourinho’nun, bir yıllık aranın ardından tekrar teknik direktörlüğe döneceği iddia edildi. Mourinho’nun döneceği ekibin, bir Premier Lig ekibi olduğu öne sürüldü.

A+A-

İngiliz basınında yer alan haberlere bakılırsa, ünlü teknik direktör, Premier Lig ekiplerinden Tottenham’ın radarında yer alıyor. Son zamanlarda performans açısından verimsiz görünen Tottenham’ın Mauricio Pochettino ile yolları ayıracağı düşüncesi İngiliz basınında oldukça sık dile getirilmeye başlandı.

Bu yol ayrımı meydana gelirse, Premier Lig ekibinin yöneticilerinin aklındaki ilk adın, Mourinho olduğu iddiaları yaygın bir konuşulurluk kazandı.

Bundan önce, İngiliz liginde iki önemli takım Chelsea ve Manchester United’ı çalıştıran teknik direktör, beraber çalışılması çetin bir karakter olarak dikkat çekiyor. Son zamanlarda kendisine Fransız ekibi Lyon’dan teknik direktörlük teklifi geldiği aktarılıyor. Ancak deneyimli çalıştırıcı, Lyon’un teklifini reddetti.

İspanyol ekibi Real Madrid’i çalıştırmak istediği, bu olmazsa yine bir Premier Lig takımını tercih edeceği yorumları yapılıyor.

Sevenlerinin uzun zamandır teknik direktörlüğe geri dönmesi için çağrılarda bulunduğu başarılı ismin, bu çağrılara Tottenham’dan gelecek teklifi kabul ederek yanıt vereceği düşünülüyor. 

HABERE YORUM KAT