1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Talisca, transferinde son dakika gelişmesi yaşandı
Talisca, transferinde son dakika gelişmesi yaşandı

Talisca, transferinde son dakika gelişmesi yaşandı

Çin basınının yaptığı habere göre Beşiktaş takımının eski yıldız oyuncusu Anderson Talisca’nın, şu anda kulübü olan Guangzhou Evergrande’de futbol oynamaya devam edeceğini manşetlere yansıttı.

A+A-

Devre arasında açılan transfer sezonunda adı Beşiktaş ile sürekli anılan Anderson Talisca'nın geleceğiyle alakalı Çin'den haberler geliyor. Çin'in en ünlü ve önde gelen gazeteleri arasında yer alan Sina, Brezilyalı oyuncunun takımdan ayrılmayı düşünmediği ve farklı bir planı olmadığını, Guangzhou Evergrande'nin de ciddi paralarla yatırım yapmış olduğu oyuncusunu göndermeyi düşünmediğini ifade etti.

2022 yılına dek sözleşmesi bulunan Sambacı oyuncunun, kiralık ayrılmasının da oldukça zor bir ihtimal olduğu bildirildi.

Kulübü ile arasında bir gerginlik olan teknik direktör Cannavaro'nun sözleşmesinin dondurulmasının da Talisca'nın geleceğinin tartışmaya açık olmasına yol açtığının bildirildi. Bu sezon içerisinde 24 maçta görev alan 25 yaşındaki Anderson Talisca, 13 defa topu ağlar ile buluşturmayı başardı.

HABERE YORUM KAT