1. HABERLER

  2. MEDYA

  3. Survivor Araba Oyununda Heyecanlı Dakikalar Yaşandı
Survivor Araba Oyununda Heyecanlı Dakikalar Yaşandı

Survivor Araba Oyununda Heyecanlı Dakikalar Yaşandı

Survivor’un son bölümü yine heyecanlı anlar yaşattı. Survivor’da her sene oynanan, “Annenize Sorduk” oyununda ödül olarak son model bir otomobil verildi.

A+A-

Survivor’un kalan 7 yarışmacısı annelere sorulan soruların cevabını doğru tahmin edebilmek için ter döktü. Araba ödülünün finaline kalan 2 yarışmacı müthiş mücadele etti. Peki, büyük otomobil ödülünü hangi yarışmacı kazandı? İşte araba ödülünü kazanan isim.

Salı günlerinin vazgeçilmez yarışması Survivor 2020’nin 25 Haziran’da yayınlanan bölümünde otomobil için kıyasıya mücadele edildi. Survivor’ın kalan yarışmacıları ödül olarak otomobili görünce heyecandan deliye döndü. Yarışmacılar annelerine, kendileri hakkında sorulan soruların doğru cevaplarını bulmaya çalıştı. Yarışmada eğlenceli anlar yaşanırken bir taraftan da kıyasıya mücadele yaşandı.

Tahmin oyununa veda eden ilk yarışmacı Yasin olurken sona Nisa, Berkan, Elif ve Cemal Can kaldı. Sona kalanlar arasında da en çok doğru tahminde bulunan Berkan ve Elif finale kaldı. Final oyununda otomobilin kapısını doğru zamanda açmaya çalışan finalistlerden Elif araba ödülünü kazandı. Böylelikle Elif Survivor 2020’de ikinci arabasınıkazanmış oldu.

HABERE YORUM KAT