1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Serdar Aziz'den Fenerbahçe'ye iyi haber! Sakatlığı bulunmuyor!
Serdar Aziz'den Fenerbahçe'ye iyi haber! Sakatlığı bulunmuyor!

Serdar Aziz'den Fenerbahçe'ye iyi haber! Sakatlığı bulunmuyor!

Son günlerde sık sık yaşayarak futbol oynama istikrarını bir türlü yakalayamayan Serdar Aziz, Fenerbahçe’nin Konyaspor ile oynadığı maçta da sakatlık yaşayarak oyundan alındı.

A+A-

Geçirdiği sakatlık yüzünden mücadelenin 70. dakikasında oyundan alınan Serdar, yerini Sadık Çiftpınar’a bıraktı.

Sor Arena tarafından verilen bilgiye göre, Konyaspor maçında geçirdiği sakatlık yüzünden oyundan alınarak yerini Sadık Çiftpınar’a bırakan Serdar Aziz’in herhangi bir sakatlık durumu bulunmuyor.

Konyaspor karşısında oldukça iyi bir performans sergileyen Serdar Aziz, girdiği 6 ikili mücadelenin 5’ini kazandı. Top kesme istatistiğinde ise 3 kezle Hasan Ali’den sonraki en iyi oyuncu olarak kayıtlara geçti.

Konyaspor maçı sonrası basın açıklaması yapan deneyimli stoper, “Lige, geçen hafta oynanan Denizlispor maçıyla başladım diyebilirim ve o maçtan da galip ayrılmıştık. Bana verilen görevi yerine getirip iyi bir futbol ortaya koyduğumu düşünüyorum. Fenerbahçe klübü olarak her maçımıza galibiyet hedefiyle çıkıyoruz ve tüm futbolcular elinden gelenin en iyisini yapıyor. Bundan sonraki maçlarda da en iyi oyunumuzu sahaya yansıtarak ligde lider konuma gelmek istiyoruz. Konyaspor maçındaki bir pozisyon sonrası bacağıma ufak bir ağrı oluştu. Aslında devam edebilirdim aa tekrar aynı pozisyonu yaşama riskini göz önünde bulundurarak değişiklik istedim. Sakatlığımın önemli derecede olduğunu düşünmüyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.

HABERE YORUM KAT