1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Radamel Falcao'nun Durumu Belirsizliğini Koruyor
Radamel Falcao'nun Durumu Belirsizliğini Koruyor

Radamel Falcao'nun Durumu Belirsizliğini Koruyor

Galatasatay’ın güncel kadrosu, cezalı oyuncuların yanında sakatlananlar sebebiyle de zayıflamaya devam ediyor. Son olarak, Gaziantep ile yapılan maçta sakatlanan Radamel Falcao’nun durumunun ciddiyetini koruduğu haberi, taraftarları hüzne boğdu.

A+A-

Sakatlandığı maçın ardından yapılan muayenede Falcao’nun sağ arka adelesinin zorlanma sebebiyle hasar gördüğü tespit edilmişti. Bu zorlanmaya bağlı olarak sahalardan en az 3 hafta uzak kalacağı tahmin ediliyordu.

Elde edilen son bilgilere göre 34 yaşındaki usta forvetin, Süper Lig’teki yirmi dokuzuncu haftada oynanması planlanan Başakşehir FK maçına da katılamayacağı kesinleşti. Radamel Falcao’nun sakatlanmasının yanında Florin Andone’nin sezonu kapatmak zorunda kalması ve üçüncü forvet olarak takıma katkı sağlayan Adem Büyük’ün cezasının henüz sonlanmamış olması ligin gözde isimlerinden biri olan sarı kırmızılı ekibi forvetsiz bıraktı.

Galatasaray’ın bu soruna çözüm olarak Başakşehir FK maçında Henry Onyekuru’yu forvet pozisyonunda değerlendirerek açıklarını kapatmaya çalışacağı tahmin ediliyor. Onyekuru’nun bu sezonda çıktığı maçlarda toplam 2 asist ve 1 gol istatistiğine sahip olması ise taraftarları endişelendiren durumlar arasında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT