1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Oğulcan Çağlayan'dan Emre Belözoğlu'na Kesin Cevap
Oğulcan Çağlayan'dan Emre Belözoğlu'na Kesin Cevap

Oğulcan Çağlayan'dan Emre Belözoğlu'na Kesin Cevap

Fenerbahçe’yi güçlendirmek adına tecrübeli futbolcularla çalışan yönetim, yerli oyuncularla görüşme yapması için Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu’nu seçmişti. İki usta isimden özellikle Emre Belözoğlu, pek çok sansasyonel transfer söylentilerinde ismini geçirmeyi başarmıştı.

A+A-

Takımın en önemli transferlerinden biri olan Mert Hakan’ın kadroya alınmasında Emre Belözoğlu’nun büyük etkisinin olduğu biliniyordu. 2020-2021 sezonunda Fenerbahçe’nin sportif direktörlük görevini üstlenecek olan yıldız futbolcu, yeni transfer iddialarında da isminden bahsettirmeye devam ediyor.

Uzun zamandır transfer haberlerinin gündeminde olan Oğulcan Çağlayan Emre Belözoğlu’nun da dikkatini çekmeyi başarmıştı. Galatasaray ile anlaştığı iddia edilen genç futbolcunun mevcut transfer durumuyla ilgili detaylı bilgi almak için Emre Belözoğlu tarafından arandığı ortaya çıktı.     

Oğulcan Çağlayan konuyla ilgili yaptığı açıklamada Emre Belözoğlu’nun tekliflerini reddederek, teşekkür ettiğini ve net olarak Galatasaray ile anlaştığını söylediğini belirtti. Genç futbolcunun Galatasaray’a transfer edilmesini engellemek isteyen Rizespor’un ise geçtiğimiz günlerde tek taraflı opsiyonu devreye soktuğu öğrenilmişti. Opsiyonu ve Rizespor ile olan anlaşmasını fesheden Oğulcan’ın sezon sonunda takımla ilişiğinin kesileceği öğrenildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT