1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Öğrenciler 2020 - 2021 sezonuna EBA TV ile daha hazır girecek!
Öğrenciler 2020 - 2021 sezonuna EBA TV ile daha hazır girecek!

Öğrenciler 2020 - 2021 sezonuna EBA TV ile daha hazır girecek!

Salgını kontrol alma amacıyla dönem sonuna kadar kapatılan ilkokul, ortaokul ve liselerdeki öğrencilerin eğitimleri TRT EBA TV üzerinden yapılmıştı. Öğrenci ve velilerin geri bildirimleri neticesinde sürecin başarılı bir şekilde yönetildiği, kullanılan yöntemin başarılı sonuç verdiği tespit edilmişti.

A+A-

Öğrencilerin 2020- 2021 eğitim yılına daha hazır girebilmeleri için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından TRT EBA TV üzerinden yaz okulu yapılacağı bildirilmişti. Bakan Selçuk bugün konu hakkında son açıklamayı yaptı.

Ziya Selçuk, öğrencilerin pandemi döneminde yitirme ihtimalleri olan becerilerini tekrar kazandırmak amacıyla yaz okulunun devreye sokulduğunu dile getirdi.

Yaz okulunun yarın başlayacağını ve 28 Ağustos 2020 tarihine kadar toplamda 9 hafta süreceğini belirten Bakan Selçuk, velilerin ve öğrencilerin bu sürecin oldukça öğretici ve keyifli geçeceğini söyledi.

Hem gençler hem de çocuklar için TRT EBA TV üzerinden pek çok yayın yapılacağını ifade etti.Yeni nesil derslerin öğrencilerin ilgi alanlarına göre tasarlandığını belirten Ziya Selçuk, konuşmasında verilecek olan eğitimlerden detaylı örnekler sundu.

 

HABERE YORUM KAT