1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Muslera'dan Sağlığıyla İlgili Açıklama
Muslera'dan Sağlığıyla İlgili Açıklama

Muslera'dan Sağlığıyla İlgili Açıklama

Çaykur Rizespor maçı esnasında bacağı kırılarak sakatlık geçeren Fernando Muslera, genel sağlık durumuyla ilgili Uruguay basınına açıklama yaptı.

A+A-

Muslera’nın bacağı Çaykur Rizespor ile Galatasaray arasında yapılan maç esnasında kırılmıştı. Pek çok taraftar ve Galatasaraylı futbolcu durum karşısında üzüntüsünü saklayamamıştı. Usta kalecinin en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı duyurulmuştu. Muslera sevenlerini meraklandırmak istemedi ve sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Uruguay basınına açıklama yapan Muslera, gelecek planlarıyla ilgili soru işaretlerine açıklık getirdi. Sakatlığının 6 aydan kısa süre içerisinden geçmesini uman yıldız kaleci kasım ayında antrenmanlara başlamak istediğini söyledi. Futbol kariyerine Uruguay’da devam edip etmeyeceği hakkında sorulan sorulara, böyle bir planının olmadığını ve uzun zamandır Galatasaray’da oynadığı için taraftarların gözünde kaleciden daha fazlası olduğunu dile getirdi.

Fernando Muslera, Galatasaray yönetimi tarafından futbolu bırakma önerisinin sunulduğunu da açıkladı. Futbolu bıraksa dahi yönetimin kulüpte çalışmaya devam etmesini istediğini belirten kaleci, Türkiye’de çevresinin ve arkadaşlarının olduğunu söylemeyi ihmal etmedi.

Muslera’nın ayağının kırılmasına sebep olan çarpışmanın bir diğer kahramanı Skoda ise Çek basınına yaptığı açıklamalarda usta eldivene geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT