1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Milli takımdaki performansıyla dikkat çekmişti! Fransa gündeminde Yusuf Yazıcı var
Milli takımdaki performansıyla dikkat çekmişti! Fransa gündeminde Yusuf Yazıcı var

Milli takımdaki performansıyla dikkat çekmişti! Fransa gündeminde Yusuf Yazıcı var

Milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı, Lille ile Bordeaux arasında oynan maçta adeta yıldızlaşarak maça damgasını vurdu.

A+A-

Lille’in Bordeaux’u 3-0 yendiği maçta takımı ile ilk golünü atan Yusuf, diğer iki golün de asistini yaptı. Fransız ekip Lille’in teknik direktörü Christophe Galtier, maç sonrasında Yusuf Yazıcı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Fransa ligini transfer olduktan sonra Ligi 1’de gol atma şansı bulamayan Yusuf, gol orucunu Bordeaux karşısında bozdu. Maçta 1 gol 2 asistlik performansla oynayan Milli futbolcu, Fransa gündeminde de ilk sıraya yerleşti. Maçın ardından basın karşısına geçen teknik direktör Christophe Galtier, Yusuf Yazıcı hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fransız teknik direktör, “Yusuf Yazıcı’yı Trabzonspordan 16,5 milyon euro gibi yüksek bir bedelle transfer ettik ve kendisinden beklentimiz oldukça yüksek. Ancak bu beklentilerimizin karşılığını henüz göremedik. Yusuf’u antrenmanlarda çok çalışırken, çok koşarken görüyorum. Ben, onun her türlü futbol sisteminde rahatlıkla oynayabileceğini düşünüyorum ve kendisinin de beklentilerimizi karşılaması için daha yüksek performans göstermesini istiyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT