1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Milli Oyuncularımızdan Tıp Öğrencilerine Burs
Milli Oyuncularımızdan Tıp Öğrencilerine Burs

Milli Oyuncularımızdan Tıp Öğrencilerine Burs

Avrupa ülkelerinde ülkemizi temsil eden ve Türkiye’de bir zamanlar futbol oynayan Nuri Şahin, Mehmet Topal, Okay Yokuşlu, Enes Ünal ile antrenör Volkan Demirel gibi isimler Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Vakfı'na bir takım bağış yaptı.

A+A-

Vakıfın yapmış olduğu açıklamaya dayanarak tıp fakültesinde okuyan öğrencilere destek vermek  amacıyla bir arada toplanan Şahin, Topal, Demirel, Yokuşlu ve Ünal, vakıf için bağış yapıp, 50 öğrenciye de 1 yıllık burs verme kararı aldı.

İstanbul Üniversitesinde bulunan Cerrahpaşa Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sait Gönen bu konuda yaptığı açıklamada, bağış sebebiyle kendilerine teşekkür etti ve bazı sözler söyledi:

"Bilim dalında gençlerin daha iyi koşullarda yetişmesi için bir fakülte olarak bu şekilde bağışları çok güzel olarak görüyoruz. Mehmet Topal, gençlerimiz için uzun zamandır bu desteği verdiğini biliyoruz ve kendisine geçen yıl onursal üyelik belgesine layık görmüştük. Ona futbol evreninden yeni kişilerinden de katılmasını çok olumlu gördük. Başarı paylaşarak büyür. Tıbba gönül vermiş olan fakat imkan olarak pek iyi yerlerde olmayan öğrenci kardeşlerimize destek veren ve gelecek için ciddi şeyler yapan bir bilim yuvasına yaptıkları katkıları hiç unutmayacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT