1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Malatyaspor, Başakşehir’i rahat geçti: 3-0
Malatyaspor, Başakşehir’i rahat geçti: 3-0

Malatyaspor, Başakşehir’i rahat geçti: 3-0

Malatyaspor ile Başakşehir kozlarını paylaştılar. Saat 21:45’de başlangıç düdüğü çalınan maç Yeni Malatya Stadyumunda oynandı.

A+A-

Ev sahibi Malatyaspor misafirini F. Famolle- Ö. Özdemir- R. Yalçın- T. Hadebe- Erkan- Murat- M. Donald- T. Bifouma- G. Chalalii- M. Fofana- A. Jahovıc ilk 11’i ile karşılarken Başakşehir ise Mert Günok- Aziz Behiç- A. Chedjou- Ponck- Junıor Caiçara- Soner- A. Okechukwu- E. Elia- İrfan Can Kahveci- Edın Visca- Demba Ba ilk 11’i ile konuk oldu.
 

Maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı ve iki takım 0-0 eşitlikle soyunma odasına gittiler. Maçın 67. dakikasında Başakşehir oyuncusu İrfan Can Kahveci iki sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışına atıldı.

Maçın seyri bu dakikadan sonra değişti ve 68. dakikada Bifouma’nın yerden pasına Guılherme yerden vuruş gerçekleştirerek Malatyaspor’u öne geçiren golü kaydetti.

Dakika 87’de Guılherme’nin pasını kontrol etmekte zorlanan Adis Jahovıc yükselen topu kafasıyla keleye yönlendirerek farkı ikiye çıkardı. 90+2’de Hadebe’nin önüne bıraktığı topu kendi yarı sahasından sürerek hızlı bir şekilde rakip ceza sahasına kadar taşıyan Moryke Fofana golü atarak farkı üçe çıkardı. Ve skoru belirledi.

Maçı 3-0 kazanan Malatyaspor üç puanı hanesine yazdıran taraf oldu.

Ev sahibi Malatyaspor önümüzdeki hafta Trabzonspor’a konuk oluyor. Lige kötü bir açılış yapan Başakşehir ise Fenerbahçeyi ağırlayacak.
   

 

HABERE YORUM KAT