1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Mağdur Öğrenci, Mağdur Aile Ve Kilitli Birer Okul Kapısı
Mağdur Öğrenci, Mağdur Aile Ve Kilitli Birer Okul Kapısı

Mağdur Öğrenci, Mağdur Aile Ve Kilitli Birer Okul Kapısı

Meşhur bir eğitim kurumunun franchisingi olan İstanbul Bahçeköy’de ki okul, iki dönemlik eğitim öğrenim hayatının sonunda kapılarını kilitledi.

A+A-

Veliler erken kayıt dönemini kaçırdıklarına mı, yoksa okula kaptırdıkları paralara mı? üzüleceklerini şaşırdılar. Minik öğrenciler ise alıştıkları öğretmenlerini arkadaşlarını kaybetmenin mutsuzluğu ile velileriyle beraber başka okul arama çalışmaları içerisine girdiler.

İlk başta isim hakkı aldıkları okul ile anlaşamadıklarını belirten okul müdürü, ailelerin telaşlanmasından kaynaklı olarak başka bir franchising bulduğunu belirten okul yönetimi velilerle bu firmayı tanıştırarak ailelerin güvenini kazanıyor.

Kısa bir süre sonra aileler franchising verecek marka ile okul yönetiminin anlaşamadığını öğreniyorlar. Tüm personellerin işten çıkarılmasının ardından okulun kapıları tamamen kapatılıyor.

Okul yönetimine ulaşamayan aileler o telaşla okula ismini veren ünlü firmaya gidiyor. Fakat buradaki işletmeciler meydana gelen olayın tamamen kendilerinden bağımsız olduğunu ellerinden bir şey gelmediğini söylüyor.

Veliler artık bir çözümünün olmadığını geçte olsa anladılar. Hem paraları hem de daha da önemlisi çocuklarının yaşadığı psikolojik travma..

Hem arkadaş çevresinden  hem hocalarından ayrılan minik öğrenciler yeni öğrenim yılına zorda olsa alışmaya çalışacaklar.

HABERE YORUM KAT