1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kasımpaşa ve Trabzonspor birer puana razı oldular
Kasımpaşa ve Trabzonspor birer puana razı oldular

Kasımpaşa ve Trabzonspor birer puana razı oldular

Kasımpaşa ve Trabzonspor ilk maçlarında karşı karşıya geldiler. Kasımpaşa ev sahipliği avantajını kullanarak galip ayrılmak isterken Trabzonspor geçen sezon yakaladıkları güzel çıkışa bu sezon da devam edip üç puanı hanesine yazdırmak istedi.

A+A-

Saat 21:45 de başlayan maç Recep Tayyip Erdoğan Stadyumunda oynandı. Ev sahibi Kasımpaşa sahaya Fatih- S. Popov- J. Fernandes- Ben Youssef- Karim Hafez- A. Khalili- Aytaç - F. Koıta- H. Hajradınovıc- Yusuf- M. Thıam ilk 11’i ile çıkarken Trabzonspor ise konuk olduğu deplasmana Uğurcan- J. Pereira- I. Fernandes- G. Campı- F. Novak- J. Obi Mikel- J. Sosa- A.Nwakaeme- Abdulkadir Ömür- Y. Sarı- A. Sorloth ilk 11’i ile çıktı.

Gol perdesini dakika 34’de Abdülkadir Ömür’ün pasıyla A. Sorloth’un ağları havalandırması sonucu Trabzonspor açtı.  40. dakikada S. Popov’un asistiyle Aytaç Kara beraberliği sağlayan golü kaydetti ve eşitliği sağladı. Maçın kalan dakikalarında gol sesi çıkmadı ve iki takımda birer puana razı oldu.

Ev sahibi Kasımpaşa önümüzdeki hafta Alanyaspor’a konuk oluyor. Konuk takım Trabzonspor ise hafta içinde Avrupa Ligi Play-off mücadelesinde AEK deplasmanına konuk olacak.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT