1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kasımpaşa Uğurcan'ı Geçemedi
Kasımpaşa Uğurcan'ı Geçemedi

Kasımpaşa Uğurcan'ı Geçemedi

18 Ağustos akşamı Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumunda Kasımpaşa evinde Trabzonspor'u konuk etti. Maç yeni transferler Alexander Sörloth ve Aytaç Kara'nın karşılıklı golleriyle 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

A+A-

Geçtiğimiz günlerde Avrupa Ligi'nde Sparta Prag'ı eleyen Trabzonspor'un hücum oyuncularının bu maçtaki iyi performansına rağmen savunma anlamında yetersiz kalması Kasımpaşa'nın birçok pozisyon bulmasına neden oldu. Ortasahada ve hücumda iyi bir performans gösteren Kasımpaşa'nın, istediği golleri bulamamasının önemli bir nedeni de Trabzonspor'un Milli kalecisi Uğurcan'ın gösterdiği üst düzey performans oldu. Kaleci Uğurcan Çakır Kasımpaşa'nın tüm tehlikeli ataklarında kalesinde adeta devleşerek takımına bir puanı kazandırdı. Maçla ilgili çıkardığımız notları şu şekilde sıralayabiliriz:

Transfer edildiği ilk günlerde taraftarın kafasında soru işaretleri oluşturan isim Alexander Sörloth, oynadığı maçlarda gösterdiği iyi performans ile göz dolduruyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman'ın maç sonunda "Rakibimizin gücünü de yadsımamak lazım. Gerçekten iyi hazırlanmış bir Kasımpaşa vardı. Kazanmak için gelmiştik ama bu skor da bizim için kötü değil" şeklinde yaptığı açıklama Kasımpaşa'nın maç boyunca gösterdiği etkili oyunun sonucunda mağlup olmamalarının kendileri için olumlu bir sonuç olduğunu vurgular nitelikte oldu.

Kasımpaşa ile Kemal Özdeş arada sırada yollarını ayırsalarda bu birliktelik hem kulübe hem de tecrübeli teknik adama yarıyor. Geçtiğimiz haftalarda Trezeguet'i 10 milyon euro gibi bir rakama Aston Villa ya satan mavi beyazlı ekip en azından şimdilik bu ayrılıktan etkilenmemiş gibi görünüyor. Bu maçta galip gelemeselerde sezon içerisinde önemli işlere imza atacakları aşikar.

HABERE YORUM KAT