1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Juventus Taraftarı İsyan Etti
Juventus Taraftarı İsyan Etti

Juventus Taraftarı İsyan Etti

İtalya Seri A takımlarından son şampiyonluk Juventus, bu hafta Lecce deplasmanına konuk oldu. Siyah beyazlı ekip Arjantinli futbolcu Paulo Dybala’nın golüyle 1-0 öne geçmesine rağmen 56’ıncı dakikada yediği gole engel olamadı ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

A+A-

Maç sonrası ise Juventus taraftarı Merih Demiral’a forma şansı verilmemesine sosyal medyadan sert tepki gösterdi.

İtalya Seri A Ligi’nde oynanan maçta Juventus ile Lecce takımı 1-1 berabere kaldı.

Mücadelenin ilk 45 dakikası golsüz eşitlikle sona erdi. İkinci yarıda ise gelişen Juventus atağında Jacopo Petriccione'nin Miralem Pjanic'e yaptığı faul, VAR’ın da yardımıyla penaltı olarak kararlaştırıldı.

Dakikalar 50’yi gösterirken Juventus lehine verilen penaltı için topun başına Dybala geçti. Arjantinli futbolcu penaltıyı gole çevirdi ve Juventus deplasmanda 1-0 öne geçti.

Juventus’un golünden sadece beş dakika sonra ev sahibi ekipin hücumunda top, ceza sahası içinde Juventuslu stoper Matthijs De Ligt'in eline temas etti ve hakem Valeri bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Lecce takımının kazandığı penaltı için topun başına geçen  Marco Mancosu topu ağlara gönderdi ve maçtaki skor dengelendi. Bu pentı golü aynı zamanda maçın da skorunu belirledi: 1-1.

Juventus, aldığı beraberlik ile liderlik şansını da zora soktu. Juventus’un şampiyonluk yolundaki en büyük rakibi Inter, sahasında Parma’yı yenmesi halinde liderliğe yükselecek.

Juventus taraftarı ise Merih Demiral’a forma şansı verilmediği için teknik heyete isyan etmeye başladı. Stoperde görev yapan Matthijs De Ligt'in yetersiz olduğunu düşünen taraftarlar, bundan sonraki maçlarda Merih Demiral’ın ilk 11’de olmasını istiyor.

HABERE YORUM KAT