1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İstanbul Yağmurundan Şevket Çoruh Da Nasibini Aldı
İstanbul Yağmurundan Şevket Çoruh Da Nasibini Aldı

İstanbul Yağmurundan Şevket Çoruh Da Nasibini Aldı

İstanbul’un son yıllarda yaşadığı en şiddetli yağmur ve fırtına olaylarından biri dün gerçekleşti. Şehrin pek çok semtinde ve denizde tehlikeli anlar yaşandı. Fırtınanın sebep olduğu rüzgâr ağaçları yerinden sökerken, denizdeki pek çok araç alabora olma tehlikesiyle karşı karşıya geldi

A+A-

Yaşanan bu şiddetli hava olayından Kadıköy Sakızgülü Sokak’taki bir bina da nasibini aldı. Binanın çatı katına yıldırım düştü. Binada, Şevket Çoruh’un sahibi olduğu Baba Sahne de bulunurken çatının köşesine gelen yıldırım binada küçük maddi hasara sebep oldu.

Boş sokakta, yağmur sebebiyle kimsenin bulunmaması da gerçekleşebilecek felaketlere engel oldu. Şevket Çoruh konu hakkında, tiyatroların sadece kültür sanat için değil, halkın güvenliği için de olduğunu ve çevrelerinde tiyatrolar varsa rahat edilebileceğini belirten sosyal medyada paylaşımda bulundu.

Ayrıca paylaşımında #tiyatromuzyaşasın ekleyerek yıldırım ile şimşeğin fark etmeyeceğini Baba Sahne’nin de affetmeyeceğini ekledi. Şevket Çoruh’un resmi Twitter hesabından yapılan bu paylaşım halk tarafından büyük ilgi gördü. Pek çok isim ünlü oyuncuya geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT