1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hasan Ali Kaldırım İle Fenerbahçe Yola Devam Ediyor
Hasan Ali Kaldırım İle Fenerbahçe Yola Devam Ediyor

Hasan Ali Kaldırım İle Fenerbahçe Yola Devam Ediyor

Dönem sonunda takımdan ayrılacağı söylentileri olan Hasan Ali Kaldırım, Fenerbahçe ile anlaşma yaptı

A+A-

  Ligin önemli takımlarından biri olan sarı- lacivert yeni dönemde takımının oyuncularını şampiyonluğa gidilmesini garantileyecek isimlerden seçiyor. Ama sarı- lacivertlilerin en büyük sorunlarından biri sol mevki ile ilgili oluyor.

  8 seneden beri sarı- lacivertli takımda yer alan Hasan Ali Kaldırım’ın bu ay takımla anlaşması bitiyordu. Başarılı oyuncu Kaldırım’ın ileride ne yapacağı merak konusu olmuştu ve takımla yolları ayıracağı söylentileri dolaşıyordu. Başka takımla görüşme yaptığı söylenen 30 yaşındaki futbolcunun, gidişatı ile ilgili takımın yetkilileri fikir birliğine vardı.

  Dönemin bitmesi ile Fenerbahçeli yetkililer yıldız oyuncu Hasan Ali Kaldırım ile anlaşmayı yenilemeye karar verdi. Bu dönem yaşadığı sakatlık sebebi ile yalnızca bir maçta yer alan Kaldırım, son maçta asist yaparak takımı sevindirmişti. Maçlarda ve maç dışında örnek duruşuyla herkese kendini gösteren oyuncu ile anlaşmalar hemen sağlanacak.

Yapılan eski anlaşmada Hasan Ali Kaldırım yılda 1.8 milyon Euro kazanıyordu. Yeni koşulların kabulü ile Kaldırım’ın takımda devam etmesi yapılan planlar arasında. İlaveten, başarılı oyuncunun başka takımlar tarafından izlendiği de biliniyor. Anlaşmaların sağlanamaması durumunda diğer takımların da hemen eyleme geçmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT