1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Göztepespor teknikdirektörü İlhan Palut istifa etmek istedi! Başkan kabul etmedi!
Göztepespor teknikdirektörü İlhan Palut istifa etmek istedi! Başkan kabul etmedi!

Göztepespor teknikdirektörü İlhan Palut istifa etmek istedi! Başkan kabul etmedi!

Fenerbahçe ile Göztepe arasında yapılan ve 2-1 sarı lacivertli takımın kazandığı maç sonrası istifasını sunan isim belli oldu.

A+A-

Süper Lig’in 30. Haftasında Fenerbahçe ile Göztepe karşı karşıya geldi. Seyircisiz olarak oynan maçı ev sahibi takım olan Fenerbahçe 2-1 galibiyetle tamamladı. Göztepe’nin dört maçtır zafer alamamasına sebep olan bu maç, takımın önemli bir isminin istifa etmesine sebep oldu.

Göztepespor'un teknik direktörlüğünü yapmakta olan İlhan Palut, Fenerbahçe karşısında aldıkları yenilgi sonrası istifa dilekçesini sundu. İstifa dilekçesi hakkında haberi alan Göztepe yönetimi zaman kaybetmeden bir toplantı düzenledi.

Kulübün başkanı olarak görev yapmakta olan Mehmet Serpil ve yönetim kadrosunda bulunan Talat Papatya ile gerçekleştirilen toplantı sonrasında iyi haber geldi. Toplantının ardından yapılan açıklamalarda İlhan Palut ile yola devam edileceği açıklandı.

 İlhan Palut’un Göztepe’yi çalıştırmaya devam edeceğinin açıklanmasının ardından Talat Papatya durum ile ilgili demeç verdi. Teknik direktör Palut’un, maçın bitmesini takiben kulüp başkanına istifa mesajı attığını söyleyen Papatya, gayet onurlu bir şekilde istifanın sunulduğunu ifade etti. Mesajın ardından hemen devreye girdiklerini ve konunun bugün konuşularak sorunsuz bir şekilde çözüldüğünü dile getirerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT