1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Golcü oyuncu Adisi Jahovic'den açıklama; Gol atmayı seviyorum
Golcü oyuncu Adisi Jahovic'den açıklama; Gol atmayı seviyorum

Golcü oyuncu Adisi Jahovic'den açıklama; Gol atmayı seviyorum

Süper Lig’de gol krallığı yarışında lider durumda olan BTCTurk Yeni Malatyaspor’un golcü oyuncusu Jahovic; “Gol atmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Takımımın menfaati benim için her şeyden önemli. Gol atmayı seviyorum, benim işim gol atmak’’ dedi.

A+A-

Gol krallığı yarışının kızıştığı son günlerde Btc Turk Yeni Malatyaspor’un tecrübeli santraforu Adisi Jahovic, gol krallığında zirvede bulunuyor.

Tecrübeli santrafor işinin hem takımı adına hem de kendi adına goller atmak olduğunu ve gol krallığında zirveyi korumak için elinden gelen her şeyi yapacağını, takımına katkı sağlayacağını belirtti.

Yaz Transferinde Gelmişti

Yaz transfer döneminde Konya spordan aldığı ve Yeni Malatyaspor’un renklerine bağladığı tecrübeli oyuncu sezona iyi başladı.

Sarı siyahlıların gol makinesi 32 yaşındaki tecrübeli santrafor takımıyla çıktığı 7 maçın 7’sindede fileleri havalandırmayı başardı. Gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken futbolcu idmanlarda özenle çalıştığını ve yaptığı işi severek yaptığını başarının sırrının bu olduğunu dile getirdi.

Takım antrenmanlarına katılmadan önce kendini geliştirmek, form ve kondisyonunu en üst seviyeye çıkarmak için özel hocayla çalıştığını şimdi ise takım antrenmanlarına katılarak sezonu başarıyla tamamlayıp gollerin arkasının geleceğini işaret etti.

HABERE YORUM KAT