1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GigiDatome Fenerbahçe İle Yolları Ayırdı
GigiDatome Fenerbahçe İle Yolları Ayırdı

GigiDatome Fenerbahçe İle Yolları Ayırdı

Fenerbahçe Beko, başarılı oyuncularından GigiDatome’ye veda ettiklerini paylaştı. Datome de sosyal medya üzerinden takımından gideceğini duyurdu.

A+A-

Fenerbahçe Beko, İtalyan basketbolcu GigiDatome’nin takımdan ayrılacağını duyurdu. Başarılı oyuncu instagram üzerinden de hem sarı kanaryalılara hem de Türkiye’ye yönelik hüzünlü bir veda yazısı paylaştı.

Fenerbahçeli yetkililerin yaptığı açıklamada GigiDatome ile yapılan anlaşmanın sonuna geldiklerini ve oyuncunun farklı bir takımda basketbol hayatına devam etmek istediği kararı belitildi. Datome, sarı -lacivertlilerle yolu ayırmasının sonrasında kariyerine Olimpia Milano ile devam edecek.

Sarı-lacivert takım yaptığı açıklamada 2015-16 döneminden beri Datome’nin takımda olduğunu ve birçok parlak başarılara imza attığını belirtti. Yapılan anlaşmasının sonlandığını ve artık başka bir takım ile ilerleyeceğini açıkladı.

Bu zamana kadar Datome’nin başarılarının sadece sayılarla sınırlı kalmadığı ve pes edici bir özelliğinin olmaması ile herkese ilham kaynağı olduğu yazdı. Saha içinde ve saha dışında örnek duruşu ile takımı her zaman gururlandırdığı ve her alanda katkılar sağladığı ifade edildi. Hem ülkemize hem de takımına karşı olan sevgisiyle herkesin kalbinin fethedildiğinin yazılması da unutulmadı.

HABERE YORUM KAT