1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray’lı Yıldız Oyuncudan Açıklama: ‘’İstenmiyorsam, Gidebilirim!’’
Galatasaray’lı Yıldız Oyuncudan Açıklama: ‘’İstenmiyorsam, Gidebilirim!’’

Galatasaray’lı Yıldız Oyuncudan Açıklama: ‘’İstenmiyorsam, Gidebilirim!’’

Galatasaray takımında bulunduğumuz sezon içerisinde sık sık forma giyme şansı bulmasına rağmen Galatasaray taraftarının performansından memnun olmadığı Mariano'dan ilginç bir istek geldi. Mariano, takımda istenmemesi durumunda Galatasaray takımından ayrılabileceğini ifade etti.

A+A-

Menajeri ile bir araya gelen ve kendisine de takım bulmasını talep eden Sambacı oyuncunun yakın çevresine yaptığı açıklamada, "Eğer istenmiyorsam, Galatasaray'dan ayrılabilirim. Bonservisimi verirlerse hiçbir problem çıkarmam. Başka bir takıma gitmem için bonservisim elimde olmalı. Kalırsam da elimden geleni yapmaya devam ederim" sözlerini ifade ettiği gelen haberler arasında yer alıyor.

Brezilyalı oyuncu bu sezon sarı-kırmızılı forma ile çıktığı 11 maçta gol veya asist yapamadı ve Galatasaray taraftarı tarafından vasatın altında futbol oynadığı ifade ediliyor.

Mariano geçen sezon oynadığı etkili futbol ile göz doldururken bu sene içerisinde çıktığı maçlarda taraftarlardan eksi not almaya devam ediyor ve dün oynanan maçta yedek kulübesinde yer almıştı.

HABERE YORUM KAT