1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray’ın peşinde olduğu Jesse Sekidika'yı Trabzonspor Transfer etti!
Galatasaray’ın peşinde olduğu Jesse Sekidika'yı Trabzonspor Transfer etti!

Galatasaray’ın peşinde olduğu Jesse Sekidika'yı Trabzonspor Transfer etti!

Galatasaray’ın devre arasında kadrosuna almak istediği söylenen TFF 1. Lig ekibi Eskişehirspor’un başarılı Nijeryalı kanat oyuncusu Jesse Sekidika’yı Trabzonspor transfer etti.

A+A-

Geçtiğimiz hafta spor gündeminde Galatasaray’ın , TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor’un parlayan yıldızı Jesse Sekidika’yı transfer etmek istediği haberleri basında çıkmış, bunun üzerine Eskişehirspor kulüp başkanı Coşkun Demirbakan, Jesse Sekidika’ya süper Lig’ten çok fazla talebin olduğu konusunda açıklama yapmıştı.

Trabzonspor’a transfer oldu!

Süper Lig'de bu yıl şampiyon olmak için yoğun çaba sarf eden Trabzonspor, ocak ayı gelmeden ilk transferini gerçekleştirdi.
Habertürk'te yer alan habere göre Trabzonspor, TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor’un parlayan yıldızı Jesse Sekidika'yı renklerine bağladığını duyurdu.

Bordo-mavililerin sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan  Sekidika için Eskişehirspor'a 1 milyon euro civarında bir bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi. Nijeryalı futbolcunun devre arasında takıma katılacağı belirtildi.

Bu sezona iyi bir giriş yapan 23 yaşındaki futbolcu, Eskişehirspor formasıyla çıktığı 14 maçta 8 gol kaydederken 2 golün de hazırlayıcısı oldu. Sekidika'nın adı bir dönem Galatasaray'la da anılmıştı.

HABERE YORUM KAT