1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray’da önemli görüşme
Galatasaray’da önemli görüşme

Galatasaray’da önemli görüşme

Galatasaray’da tansiyon yükseldi. Gençlerbirliği maçı sonrası teknik direktör Fatih Terim’in sözleri kulüp içinde kırgınlığa neden oldu.

A+A-

Fatih Terim, maç sonrası yaptığı açıklamalarla camia içinde olay yarattı!

Fatih Terim maçtaki çok tartışmalı penaltı pozisyonuna ilişkin, “O pozisyon hakkında konuşmak istemiyorum, bu tip pozisyonlar hakkında ne zaman konuşsam ceza alıyorum. Biraz da biz susalım, hiç ceza almamış olanlar konuşsun ve hakkımızı savunsun” açıklamalarında bulundu.

Fatih Terim’in bu açıklamalarına öfkelenen Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fatih Terim’e atıfta bulunarak, “Buradaki herkes görevini yapsın, ben herkesten bunu istiyorum. Herkes görevini layıkıyla yaparsa kulüp içindeki uyumu tekrar yakalar ve geçmiş yıllarda olduğu gibi yine şampiyonluk yaşarız. Terim, kendince haklı olabilir. Ama tüm mesele, az önce de bahsettiğim gibi herkesin öncelikle kendi görevini yerine getirmesi. Disiplinimizi bozmamalıyız. Biz Fatih Terim’e asla neden bu 11’le maça başlıyorsun diyemeyiz, neden bu futbolcu şu kadar dakika oynadı da diyemeyiz. Bizim kulüp içinde kimsenin işine karışma gibi bir sorunumuz yok. Ancak ve ancak herkes görevini başarılı bir şekilde yaptığında mutlu sona ulaşabiliriz” açıklamalarını yaptı.

Bu karşılıklı açıklamalarının ardından Mustafa Cengiz ve Fatih Terim’in kısa süre içinde bir araya gelerek görüşme yapacakları belirtildi.

HABERE YORUM KAT