1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe, Süper Lige Yükselen Gaziantepspor’u Konuk Edecek
Fenerbahçe, Süper Lige Yükselen Gaziantepspor’u Konuk Edecek

Fenerbahçe, Süper Lige Yükselen Gaziantepspor’u Konuk Edecek

Geçen sezonu büyük hayal kırıklığı ile şampiyonun 23 puan gerisinde 6. sırada tamamlayan Fenerbahçe Süper Lige yeni yükselen Gazişehir Gaziantepspor ile karşılaşacak.

A+A-

Ülker Stadyumunda oynanacak maç saat 20:00’de başlayacak. Zorlu randevuda hakem Arda Kardeşler düdük çalacak. İki takımda lige güzel bir başlangıç yapmak istiyor. Bu karşılaşmada Fenerbahçe’nin Altay- Isla- Zanka- Jaılson- Dirar- Emre- Ozan- Moses- Kruse- Rodrigues- Murıgı ilk 11’i ile sahaya çıkması bekleniyor.

Süper Ligde iddialı olduklarını ispatlamak isteyen Gazişehir Gaziantepspor’un muhtemel 11’i ise Günay- Moraıs- Oğuz- Tosca- Ulaş- Gökhan- Güray- Nogueıra- Tetteh- Mehmet- Kayode şeklinde olması bekleniyor.   

Kadrosunda birçok değişiklik yapan ve transfer sezonunun geride bıraktığımız bölümünde 9 transfer yapan Fenerbahçe’de Serdar Aziz, Tolgay Arslan ve Hasan Ali Kaldırım sakatlıkları yüzünden bu maçta sahada olamayacaklar.

Fenerbahçe evinde son 12 lig maçında hiç kaybetmedi. Bu maçlarda 7 galibiyet ve 5 beraberlik alan sarı lacivertliler ayrıca Ersun Yanal yönetiminde Kadıköy’de çıktıkları 27 lig maçında yenilgi yüzü görmedi. 27 lig maçından 20 galibiyet ve 7 beraberlikle ayrıldılar. Fenerbahçe ile 4 sezon aradan sonra geri dönen 38 yaşındaki Emre Belözoğlu ise 1542 gün aradan sonra sarı lacivertli formayı lig maçında terletecek.

Diğer yandan Gaziantep’te yaptıkları hazırlıkları tamamlayıp dün İstanbul’a gelen Gaziantepspor maç saatini beklemeye başladı. Süper lige yeni çıkan takımın hiçbir sakat oyuncusu bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT