1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: hiçbir zaman şampiyonluk vadetmedim
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: hiçbir zaman şampiyonluk vadetmedim

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: hiçbir zaman şampiyonluk vadetmedim

Fenerbahçe’nin başkanı Ali Koç, 2 senelik görev süresinde yaşadıkları hakkında soruları cevapladı.

A+A-

 Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Yaptığı açıklamada futboldan başka bir şey duyulmak istenmediğini ama Fenerbahçe’nin bir Spor Kulübü olduğunu belirtti. Sportif açıdan diğer branşlara da bakılması gerektiğini futbolla birlikte 8 branşın olduğunu vurguladı. Son yıllarda oldukça güzel işlerin olduğunu ifade etti. Kadın Basketbol Takımı’nın çok büyük başarılar kazandığını açıkladı. Ayrıca masa tenisi, kürek, yüzme, boks gibi birçok alanda da madalyalar alındığını ve güzel başarılara imza atıldığını da ekledi.

Ali Koç, hiçbir zaman şampiyonluk vadetmediğini, değişim ve dönüşüm projesi olduğunu dile getirdi. Sistemin bir gece gibi kısa sürede oturmadığını özellikle de ilk sene yaşanılanların sistemin oturmasını kötü etkilediğini anlattı. Her değişimin sisli aşamalarının olduğunu ve kendilerinin de şimdi bu aşamadan geçtiğini fakat önemli dersler aldıklarının da altını çizdi.

Ali Koç, çok fazla borçlarının olduğunu sponsorluk dışındaki bütün gelirlerin bankaya gittiğini de itiraf etti. Büyük bir oranın bankaya gittiğini ve bu geliri elde edemeden iki senenin geçtiğini açıkladı. Bu sistemi döndürecek hiç kimsenin de Türkiye’de bulunmadığını da belirtti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT