1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fatih Terim’den Paris Saint-Germain maçı öncesi açıklamalar!
Fatih Terim’den Paris Saint-Germain maçı öncesi açıklamalar!

Fatih Terim’den Paris Saint-Germain maçı öncesi açıklamalar!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Paris Saint-Germain maçı öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. Terim açıklamalarında maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını maçı kazanmaktan önce mücadele etmenin daha önemli olduğunu söyledi.

A+A-

Takımda sakatlıkların olduğunu ifade ederek konuşan Teknik adam Terim An itibariyle Kalecilerimiz hariç 13 kişi olduklarını belirterek, “Futbolculuk hayatımda da teknik direktörlük hayatımda pek çok kez sıkıntılar olmuştur ama böylesini 3-4 aydır hayatımda yaşamadım. Özellikle milli maçlar dönüşü bir hayli eksik kaldık. Arkasından da beklemediğimiz sakatlıklar bizi bir hayli üzdü de, yordu da. Bizi daha kısıtlı bir imkan halinde olmaya zorladı" dedi.

PSG maçında sahada en iyi performansı sergileyeceklerini söyleyen Terim, "Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde ve de dünyanın en büyük takımlarından biriyle oynuyor. Burada galibiyet ve mağlubiyetten önemli olan, mücadeleyi bırakmamak. Sonuç ne olursa olsun bu ülke ortaya çıkmalı. Sonucu daha sonra değerlendiririz. Yarın neyin ne olacağını puan olarak 7'den 70'e söylerler" ifadelerini kullandı.

“KUPADAN ASLA VAZGEÇMEDİK”

Maçı kazanmak hedefiyle maça çıkacaklarını vurgulayan Fatih Terim, "Galatasaray ne liginden, ne kupasından vazgeçmiş değildir. Bir yere varmak için gidiyoruz ama çok şükür sonunda da varıyoruz. Çıktık yola, oraya da varacağız inşallah." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT