1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fatih Terim İçin Kritik Günler Son Buluyor
Fatih Terim İçin Kritik Günler Son Buluyor

Fatih Terim İçin Kritik Günler Son Buluyor

Çin’de ortaya çıkan ve kısa süre içerisinde tüm Dünya’ya yayılan Korona Virüs salgınına yakalanan Fatih Terim, hastanede gördüğü bir hafta tedavinin ardından iyileşmiş, evde karantina sürecine girmişti.

A+A-

Hızlı bir şekilde iyileşen ve hastalık sürecini atlatan Terim’in test sonucunun 14 gün önce negatif çıktığı belirtilmişti.

Test sonucunun negatif çıkmasının ardından ev ortamında kendini karantinaya alan Fatih Terim’in 14 günlük izolasyon süresi bugün doluyor. Bugün yeniden teste girecek olan Terim’in test sonuçları tekrar negatif gelirse karantina günleri sona erecek. Bu süre zarfında ailesi dahil hiç kimse ile görüşemeyen Terim, test sonuçları negatif çıkarsa ailesi ile kavuşup hasret giderebilecek.

Galatasaray’daki Mesaisine Kaldığı Yerden Devam Edecek

66 yaşındaki Fatih Terim, hastalıktan tamamen kurtulması halinde sadece ailesiyle ve sevdikleri ile hasret gidermekle kalmayıp Galatasaray’daki mesaisine de kaldığı yerden devam edecek. Başarılı teknik direktör Fatih Terim’in, her gün yapılan tetkikler sonucunda sağlık durumunun çok iyi olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT