1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Emre Belözoğlu Gözyaşlarını Tutamadı
Emre Belözoğlu Gözyaşlarını Tutamadı

Emre Belözoğlu Gözyaşlarını Tutamadı

Sarı Kanarya’nın parlak isimlerinden Emre Belözoğlu’nun Yeni Malatyaspor maç bitiminin ardından gözyaşlarını tutamamıştı. Yetenekli oyuncunun ağlamasının sebebi belli oldu.

A+A-

Fenerbahçe, maçlarda peşi sıra iyi olmayan sonuçlar alınırken son maçta uzatmalarla önemli bir galibiyet kazandı. Yeni Malatya ile Fenerbahçe arasında yapılan mücadelede Fenerbahçeli oyuncu Emre Belözoğlu’nun gözyaşlarını tutamaması ise çok konuşuldu.

Sarı Kanaryalılar maçta öndeyken 90. dakika ile birden geriye gitti. Uzatmalardaki 5 dakika ile galibiyet kazanıldı.Oyuna 62. dakikada giren Emre Belözoğlu maç bitiminin ardından kendini tutamayarak gözyaşlarına boğuldu. Soyunma odasında da ağlayan Belözoğlu’nu takım arkadaşları sakinleştirip destek oldu. 

Emre Belözoğlu’na en büyük ödül ise takımından gelen galibiyet haberi oldu. Sarı-lacivertliler son sezonlarda pek başarı kazanamıyordu. Özellikle de son aylarda takımda yaşananlar oyuncuları derinden etkilemişti. Belözoğlu, Ersun Yanal’ın takıma veda etmesinden bu zamana kadar birçok farklı görevde yer almıştı.

Takımın kaptanı olan ayrıca birkaç aydır hocalarının bulunmaması sebebiyle takıma liderlik yapan Belözoğlu, neredeyse tüm gün saatlerce çalışmaya başladı. Aynı zamanda transfer, anlaşmalar gibi şeylerle uğraşıp yeni sağlanan fırsatları da yakalamaya çalışıyordu.

HABERE YORUM KAT