1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Domagoj Vida’nın Maaşı Ne Kadar Olacak?
Domagoj Vida’nın Maaşı Ne Kadar Olacak?

Domagoj Vida’nın Maaşı Ne Kadar Olacak?

Kara Kartal, gelecek sezon öncesinde takımındaki oyunculardan ücretlerinde indirim beklerken Domagoj Vida ile şaşkınlığa uğradı.

A+A-

Kadronun en çok kazanan isimlerinden önde olan Hırvat futbolcudan 3.3 milyon Euro’ya yaklaşık yüzde 50 oranında indirim yapılması beklenirken, bundan önce yapılan sözleşme icabı yıldız oyuncunun ücreti ileriki sezonda 3.4 milyon Euro’ya çıkacak.

Gökmen Özcan’ın Fanatik Gazetesi’ndeki haberine göre, bedelsiz olarak 2017-2018 sezonunda takıma kazandırılan ve 3 milyon Euro maaşta uzlaşılan başarılı futbolcunun, maaşının her yıl artmasının nedeni kontratında yer alan madde. Buna bağlı olarak Vida ile yapılacak yeni pazarlığın bir hayli uzun olacağı düşünülüyor. Ancak yıldız oyuncunun anlaşmaya niyetli olduğu tahmin ediliyor. 2022 senesine kadar Siyah-Beyazlılar ile kontratı olan, İstanbul’da yaşamaktan da Beşiktaş forması giymekten de hayli hoşnut olduğunu dile getirmişti.

Pandemi süreci dolayısıyla yıldız futbolcunun, ücretinde indirim uygulamaya olumlu yaklaşırken, tutarı yüzde 50 değil yüzde 20 düzeyinde tutacağı düşünülüyor. Herhangi bir anlaşmanın sağlanamaması ve eski kontratın geçerli olması durumunda ise Vida 3.4 Milyon Euro maaş alacak.

HABERE YORUM KAT